Επιστροφές


Επιστροφές-Ακυρώσεις
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. 

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και τα έξοδα που έχει επιβαρυνθεί η εταιρεία fanovafio.gr για την αποστολή του προϊόντος. 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην αρχική τους εξωτερική συσκευασία, όπως τα παραλάβατε, σε άριστη κατάσταση, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με τα σχετικά παραστατικά. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός ολίγων  ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας που έχει εξοφληθεί με τραπεζική κατάθεση, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί με τραπεζική κατάθεση, εντός ολίγων ημερών από την ημερομηνία που θα λάβουμε από τον Αγοραστή, έγγραφη ενημέρωση με email στο orders@fanovafio.gr , με το αίτημα του για ακύρωση.

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας που έχει εξοφληθεί με τραπεζική κατάθεση, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί με τραπεζική κατάθεση, εντός λίγων ημερών από την ημερομηνία που θα λάβουμε από τον Αγοραστή, έγγραφη ενημέρωση με email στο orders@fanovafio.gr, με το αίτημα του για ακύρωση.
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας που έχει εξοφληθεί μέσω e-commerce, με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω του fanovafio.gr, o Αγοραστής ενημερώνει εγγράφως με email στο orders@fanovafio.gr, με το αίτημα του για ακύρωση. Στη συνέχεια η εταιρεία fanovafio.gr ενημερώνει την συνεργαζόμενη τράπεζα για την ακύρωση συναλλαγής, εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία λήψης του αιτήματος του Αγοραστή. Για την ολοκλήρωση της ακύρωσης συναλλαγής και της επιστροφής των χρημάτων αρμόδιες είναι η Συνεργαζόμενη Τράπεζα και η Τράπεζα του Αγοραστή.
Μετά το πέρας των 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, εφόσον η Εταιρεία fanovafio.gr δεν καταφέρει να επικοινωνήσει με τον Πελάτη (με email και τηλεφωνικά), προκειμένου να διευκρινίσει και να ενημερώσει αναφορικά με την εξέλιξη της παραγγελίας.
Τα δέματα που διακινούνται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) παραμένουν στο αρμόδιο κατάστημα εξυπηρέτησης από 6 έως 8 ημέρες και μετά επιστρέφονται στην εταιρεία fanovafio, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Αυτό ισχύει όταν η εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) αδυνατεί να παραδώσει, λόγω απουσίας παραλήπτη, αποτυχής επικοινωνίας, αδιαφορίας, άρνησης παραλαβής από τον Αγοραστή, κλπ. Η εταιρεία fanovafio.gr, διατηρεί το δικαίωμα να επαναδρομολογεί την αποστολή, κατόπιν αιτήματος του Πελάτη, ο οποίος επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς της αρχικής και της νέας αποστολής.