Όροι & προϋποθέσεις

Όροι χρήσης Γενικά 

Το fanovafio.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. 

 Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος fanovafio.gr και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του όπως λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα κ.λ.π. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας fanovafio.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις που ορίζονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. 

Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση περιεχομένων του fanovafio.gr με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη απαγορεύεται βάση νόμου. Σκοπός μας η σωστή ενημέρωση του πελάτη για όλα τα προϊόντα με τεχνικά στοιχεία, περιγραφές, εικόνες προϊόντων. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων κατά την καταχώριση στοιχείων που οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα fanovafio.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Η παραλαβή των παραγγελιών γίνεται από το φυσικό κατάστημα ή από Logistics, αναλόγως διαθεσιμότητας. 

 Μέσα στις ιστοσελίδες του fanovafio.gr μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοί που παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους είτε για την περεταίρω ενημέρωσή σας για προϊόντα και εταιρείες ή διαφημιστικούς λόγους. Το fanovafio.gr δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων, την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες τους και όσοι τους διαχειρίζονται. 

 Όλες οι τιμές των προϊόντων μας δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%, και το ΦΠΑ εμφανίζεται μόνο στο ταμείο ενώ το fanovafio.gr έχει κάθε δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ  τότε οι τιμές των προϊόντων θα είναι χαμηλότερες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Όλα τα προϊόντα παραδίδονται συσκευασμένα και χρειάζονται συναρμολόγηση