Τελευταίες αναρτήσεις ιστολογίου Τελευταίες αναρτήσεις ιστολογίου

McLaren - AkzoNobel

Nikolaos Sirinidis
10-02-2022

Η McLaren Racing και η AkzoNobel ανανέωσαν και επέκτειναν την πολυετή συνεργασία τους.

Η McLaren Racing και η AkzoNobel ανανέωσαν και επέκτειναν την πολυετή συνεργασία τους. Η νέα-πολυετής συμφωνία θα εμβαθύνει την επιτυχημένη 13ετή συνεργασία και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες για βιώσιμη ανάπτυξη, τεχνολογική καινοτομία και ανάπτυξη προϊόντων.

Εκτός από τη συνέχεια ως αποκλειστικός Επίσημος Συνεργάτης της McLaren Racing Coatings Solutions, η εταιρεία είναι πλέον συνεργάτης βιωσιμότητας στην αγωνιστική ομάδα της McLaren – προαναγγέλλοντας την έναρξη μιας πιο ολοκληρωμένης προσέγγισης που έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει κατά πολύ την προμήθεια επιχρισμάτων υψηλής απόδοσης.

Και οι δύο πλευρές έχουν εντοπίσει μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα διευρύνουν το πεδίο εφαρμογής της στρατηγικής εταιρικής σχέσης προσδίδοντας προστιθέμενη αξία σε πολλούς τομείς.

Αυτό περιλαμβάνει την παροχή τεχνικών διαβουλεύσεων σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, τη διερεύνηση περαιτέρω ευκαιριών καινοτομίας και την ανταλλαγή προσωπικού.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με έναν τόσο μακροχρόνιο και πολύτιμο συνεργάτη, ώστε να πετύχουμε περισσότερα μαζί», δήλωσε ο Patrick Bourguignon, Director Automotive and Specialty Coatings της AkzoNobel. «Η συλλογική μας εστίαση στην αριστεία και την πρωτοποριακή καινοτομία θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε και να προσθέσουμε μια νέα διάσταση στη φόρμουλα επιτυχίας μας.

«Ανυπομονούμε επίσης να ενσωματώσουμε τη στρατηγική μας “People. Planet. Paint.” καθώς προσπαθούμε να διαδραματίσουμε ενεργό ρόλο στη διαδικασία βιωσιμότητας της McLaren Racing. Όλα έχουν να κάνουν με την αξιοποίηση της εκπληκτικής επιτυχίας που έχουμε μέχρι τώρα και τη διαμόρφωση της συνεργασίας μας για το μέλλον».

 Ο Matt Dennington, Director of Partnerships της McLaren Racing, δήλωσε: "Είναι φανταστικό που ανανεώσαμε και επεκτείναμε τη συνεργασία μας με την AkzoNobel. Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε αυτή την καινοτόμο και μακροχρόνια σχέση σε ένα νέο κεφάλαιο, ακολουθώντας μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ανάπτυξη όπου η AkzoNobel θα μας υποστηρίζει στην αποστολή μας να γίνουμε μια πιο βιώσιμη ομάδα».

Η AkzoNobel και η McLaren ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά το 2008. Έκτοτε, έχουν γίνει πολλές εξελίξεις στην τεχνολογία του χρώματος οι οποίες όχι μόνο συνέβαλαν στις επιδόσεις του αυτοκινήτου της McLaren Formula 1 αλλά και στην ανάπτυξη της καινοτομίας και σε άλλους κλάδους.

Το φετινό μονοθέσιο MCL36 της McLaren F1, πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου. Οι δοκιμές για τη νέα σεζόν της F1 θα ξεκινήσουν στις 23 Φεβρουαρίου και το πρώτο Grand Prix θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν στις 20 Μαρτίου.

 

Δείτε περισσότερα: www.sikkensvr.com

Με εκτίμηση,   Sales Support HUB Team